Nézze meg, Ön is beletartozik-e az alábbi csoportok egyikébe! Nekik ajánljuk a Berkemann Dariat:

Azoknak az idősebbeknek, akiknek fáradékony a lába

Az idősebbek hamarabb elfáradnak, pedig egyáltalán nem biztos, hogy kevesebb a dolguk! A háztartást vezetni, bevásárolni, az unokák után szaladgálni... Annyi dolga van egy idősebb embernek is! Sokan azt hiszik, hogy a nyugdíjas kor a semmittevéssel jár, de ez távolról sincs így. A lábakat akkor is igénybe veszik a mindennapok, és még jobban kell kímélni őket, ez a Berkemann Dariaval elérhető.

Azoknak, akiknek fontos a lábuk egészsége, és egész nap kellemes léptekre vágynak

Lehet, hogy most még csak időnként fáj a lába, ami egy-két nap után elmúlik, de ha Ön tudatosan óvja az egészségét, tudja, mennyire fontos egy kényelmes lábbeli. A Berkemann Dariat Önnek is ki kell próbálnia, ha biztonságban szeretné tudni lábait.

Kismamáknak, akik kényelmes léptekre vágynak

Kik azok, akik egész nap talpon vannak? Bizony, a kismamák, akiknek egy-két energiával teli kisgyermekkel kell a lépést tartani egész nap! Nem csoda, ha fáradtan rogynak le a nap végén, amikor a lurkók végre ágyba kerülnek. A Berkemann Daria segít abban, hogy a sok lótás-futásban se fáradjon el a láb.

Azoknak, akik napközben sokat vannak talpon a munkájuk miatt

Ön orvos, ápoló, fodrász, masszőr, eladó vagy kozmetikus? Vagy bármilyen más olyan munkája van, ahol egész nap állnia kell? Akkor Ön órákat tudna mesélni arról, milyen az, amikor már pár óra után fájni kezd a láb. De ennek nem kell így lennie! A Berkemann Daria még 10 óra viselés után is kényelmes a lábnak.

Hogyan segít enyhíteni a lábfájást a
Berkemann Daria?

Színek:

Ismerje meg az ortopéd orvosok véleményét a Berkemann Daria lábbeliről!

Egyedül a Berkemann gyárt olyan lábbeliket, amelyek jogosan használhatják az orvostechnikai eszköz elnevezést. Minden Berkemann cipő és papucs CE-jelölést, minősítést kap, ehhez egy komplett engedélyeztetési eljáráson kell keresztülmennie minden darabnak. Magyarországon a Berkemann termékek az egyetlen CE-jelzésű cipők. Orvosilag bizonyított, hogy ezek a lábbelik csillapítják a lábközépi fájdalmat.

Berkemann Daria

Tájékoztató ár:
25.000
Méret:
36-42
Böség:
F1/2
Sarokmagasság:
35 mm
Sarokemelkedés:
22 mm

Hol kapható?

Hogy ne kelljen sokat gyalogolnia a saját
pár Berkemann Dariaja után,nézze meg,
hol van az Önhöz legközelebb eső üzlet,
ahol máris beszerezheti a lábbelit.

Segítség a vásárláshoz

Ha bármilyen kérdése, kérése van,
itt elérhet bennünket: info

Keressen más lábbelit

Van már Berkemann Dariaja?
Akkor biztosan elégedett vele, és más fazonú lábbelit is szívesen megvásárolna. Itt megtekintheti a Berkemann lábbelik széles választékát.

Mit mondanak azok, akik már megtapasztalták a Berkemann lábbelik előnyeit?

„Nagyon szeretem a Berkemannt, patikában dolgozok, ez napi 8 óra állómunkát jelent, amit a Berkemann papucsom beszerzése után már szinte meg sem érzek! Bokasüllyedésem van, az előző papucsomban már munkába állás után rögtön elkezdett fájni a térdem, a derekam, állandóan azt vártam mikor ülhetek le. Körülbelül fél éve vettem meg az első Berkemann papucsom, és nem bántam meg! Megéri az árát! Pille könnyű, talpa puha, mosható a talpbetét, pontosan illeszkedik a láb formámhoz. Személyes tapasztalataim a munkatársaim is elkérték, ezután közülük ketten is beszereztek a nyár folyamán egy-egy hasonló lábbelit.”

Nádasdi Zsófia - felhasználó

„Iszonyatos sarok fájdalmam volt. Rengeteget költöttem orvosra, gyógyszerre. Fél év után sem enyhültek a fájdalmaim. Egy ismerősöm ajánlotta a Berkemann lábbelit. Meg is vettem a feltöltött képen látható szandált. Csodák csodájára, újra tudtam járni. Annyira ki van dolgozva a sarka, a talpa, hogy álom benne járni. Igaz nyugdíjas vagyok, de csak Berkemann lábbelit fogok vásárolni. Az ára szerintem kifizetődő, mivel tartós használata miatt több évig lehet hordani.”

Somossy Jánosné Ilona - felhasználó

„Nagyon jó a talpkiképzése, ezáltal nagyon kényelmes a Berkemann papucs. Ami döntött, hogy sajnos nagyon be szokott dagadni a lábam, így nagyon kevés papucs és cipő van ami feljön a lábamra. A vásárolt papucs minden esetben feljön a lábamra és kényelmes marad.”

Rácz Józsefné Györgyi - felhasználó

„Még soha ilyen kényelmes lábbeliket nem sikerült vásárolnom! Szeretem, mert könnyű, természetes és még jól is néznek ki! :) Az én Berkemann lábbelijeim rendesen igénybe vannak véve! Sokat vezetek, és még többet kell gyalogolnom, állnom. Naponta akár 10-12 órát is ezekben a lábbelikben dolgozom! Este pedig nincs ám lábdagadás, de még láb fáradság sem! Szóval, én mindenkinek csak ajánlani tudom!”

Hegedűs Éva - felhasználó

Így készülnek a Berkemann lábbelik

A Berkemann célja, hogy vásárlói olyan lábbelit viseljenek, amiben még tíz óra viselés után is úgy érzik magukat, mintha a felhőkön sétálnának. Lássuk, hogy mi a titok, hogyan lesz a papírra felvázolt tervekből kényelmes és egészséges lábbeli!

Berkemann Daria

Tájékoztató ár:
22.000
Méret:
36-42
Böség:
F1/2
Sarokmagasság:
35 mm
Sarokemelkedés:
22 mm

Hol kapható?

Hogy ne kelljen sokat gyalogolnia a saját
pár Berkemann Dariaja után,nézze meg,
hol van az Önhöz legközelebb eső üzlet,
ahol máris beszerezheti a lábbelit.

Segítség a vásárláshoz

Ha bármilyen kérdése, kérése van,
itt elérhet bennünket: info

Keressen más lábbelit

Van már Berkemann Dariaja?
Akkor biztosan elégedett vele, és más fazonú lábbelit is szívesen megvásárolna. Itt megtekintheti a Berkemann lábbelik széles választékát.